Aurinkopaneelit ja -sähköjärjestelmät

Aurinkopaneelit ja -sähköjärjestelmät tarpeen mukaan

Yhteistyökumppaniemme älykkäät aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät toimitetaan asiakkaalle tämän tarpeisiin sopivana valmiina pakettina. Paketti sisältää kaiken, mitä aurinkosähkön tuottaminen laitteillamme tarvitsee. Asiantuntijamme auttavat mitoittamaan omakotitaloon, kesämökille tai isompiin ja vaativampiin kohteisiin (esim. teollisuuteen ja taloyhtiöihin) tulevat järjestelmät, jotta ne palvelevat asiakkaan tarvetta parhaiten ja tarjoavat optimaalisen hyödyn.

Aurinkopaneeleiden ja aurinkosähköjärjestelmien valikoimamme on monipuolinen ja erittäin laadukas. Tarjonnasta löytyy ratkaisu kaikille aurinkosähkön tuottamisesta kiinnostuneille. Palvelemme koko Suomen alueella.

Aurinkosähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella

Aurinkosähköjärjestelmän asennuksen valintaan ja asennukseen kannattaa käyttää ammattilaista. Työhön ei kannatakaan ryhtyä omin päin. Aurinkosähköjärjestelmiin erikoistuneet asentajamme varmistavat, että laitteet saadaan paikoilleen oikein ja niistä saadaan paras mahdollinen teho. Meiltä saat tarpeisiisi sopivan aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella aina laitteiden hankinnasta asennukseen asti – siihen pisteeseen, että järjestelmä alkaa tuottaa sähköä. Laitteet toimivat automaattisesti ja luotettavasti ilman sen suurempia huoltotoimenpiteitä.

Aurinkopaneeli mökille tai omakotitaloon

Aurinkopaneeli sopii niin mökille kuin omakotitaloonkin. Kun sähkön tuottaa itse aurinkopaneelin avulla, näkyy se mukavasti sähkölaskussa. Kaikkea sähköä ei siten tarvitse ostaa, sillä auringosta riittää energiaa suoraan omakotitalon tai mökin käyttötarpeisiin. Varsinkin mökkiasumisessa aurinkopaneeli on verraton hankinta, sillä liittyminen sähköverkkoon tulee usein kalliimmaksi kuin itse tuotettu sähkö. Aurinkopaneeleistamme löytyy hyviä vaihtoehtoja erikokoisiin koteihin ja kesäasuntoihin.

Tilaa aurinkokeräimet meiltä – saat laatulaitteet ja helpon asennuspalvelun

Kun haluat tuottaa aurinkolämpöä helposti ja toimitusten käyvän mahdollisimman vaivattomasti, tilaa aurinkokeräimet meiltä. Aurinkokeräimillä voidaan lämmittää sekä käyttövettä että huoneiston tiloja. Ammattilaisemme kertovat mielellään lisää erilaisista aurinkosähköratkaisuista, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Laitteet on mahdollista mukauttaa monenlaisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja ryhdy omavaraiseen, ekologiseen sähköntuotantoon! Palvelemme aurinkopaneeleiden ja aurinkosähköjärjestelmien hankinnoissa sekä asennuksissa valtakunnallisesti.