Vaski Sähkö Oy

Vaski Sähkö Oy tarjoaa vaativatkin sähköasennukset niin yrityksille kuin yksityisille kotitalouksillekin, sekä julkiselle sektorille ammattilaisen ottein. Toimimme laajasti Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueella ja tarvittaessa myös muualla eteläisessä Suomessa. 

Vaski Sähkö Oy tarjoaa asiantuntevaa sähköalan palvelua mm. kiinteistöjen sähköistyksissä, omakotitalojen sähkösuunnittelussa, kylmälaitteiden sähköasennuksissa / kylmäsähkötöissä sekä tuotantotilojen sähkösaneerauksissa.

Meillä on Tukesin myöntämät S2-asennusoikeidet (sähköasennusoikeudet 1000 volttiin asti). Luotamme työssämme laadukkaisiin materiaaleihin ja sähkötarviketoimittajiin, näin voimme tarjota asiakkaillemme korkealuokkaisen ja aina turvallisen lopputuloksen.

Vaski Sähkö Oy
Ota yhteyttä

Puhelinnumero

0445059551

Y-tunnus

0909936-9

Osoite

Salontie 360

23800 Laitila

Kuluttajille Rakennusliikkeille Taloyhtiöille Teollisuudelle Yrityksille Huolto ja kunnossapito Sähköasennus Sähkösaneeraus Sähköurakointi Aurinkosähköjärjestelmät Ilmalämpöpumput Kodin älyratkaisut Lämmitysjärjestelmät Sähköauton latausjärjestelmät Valaistus

Lähetä viesti ammattilaiselle

Lähetä viesti suoraan Elfin-ketjun jäsenliikkeelle täyttämällä yhteydenottolomake.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.