Liiketunnistimilla energiansäästöä

Energiataloudellinen valaistus hyödyntäen läsnäolo- ja liiketunnistimia

Theben tarjoaa kaikkiin käyttötarkoituksiin optimaaliset läsnäolo- ja liiketunnistimet: sisätiloihin ja ulkoalueille, pientaloihin sekä liike- ja teollisuusrakennuksiin, LED-valoilla tai ilman. Läsnäolo- ja liiketunnistimien asentaminen ja käyttö on vaivatonta. Jokaisen ratkaisun tarkoitus on säästää energiaa ja lisätä mukavuutta ja turvallisuutta. Kysy suoraan tarjous Elfin-urakoitsijalta kohteeseesi.

theLuxa – liiketunnistin ulkokäyttöön

Kompakti liiketunnistin theLuxa S (Standard) tai P (Performance) on ehdoton valinta ulkoalueiden, kuten autotallien, varastotilojen, sisäänkäyntien ja ajoteiden valaisemiseen.

theMova – liiketunnistin sisäkäyttöön

Uusi liiketunnistinsarja theMova on hillitty ja tyylikäs tunnistin sisätiloihin. Tunnistusalue on 360°, ja asennus voidaan tehdä theMova S -mallissa neljän metrin korkeuteen, ja theMova P:ssä jopa 10 metriin saakka. Lue lisää: Thebenin theMova – liiketunnistin sisäkäyttöön

Osallistu kilpailuun ja voita Thebenin tunnistinvalaisin, jonka arvo on 170 €!

Täytä kilpailulomake pe 31.03.2017 mennessä ja osallistu palkinnon arvontaan! Vastanneiden kesken arvotaan Thebenin tunnistinvalaisin, jonka arvo on 170 €. Tutustu valaisimeen täältä. Olet myös lämpimästi tervetullut Elfin-liikkeeseen kuulemaan lisää liiketunnistimien käyttömahdollisuuksista.

Etunimi

Sukunimi

Puhelin

Sähköposti

 

Jaa artikkeli