Lattiarasialla pistorasiat piiloon

Sähkö, data ja av helposti ja huomaamattomasti sinne, missä niitä tarvitaan

Nykyaikaisessa rakentamisessa suositaan paljon lattiasta kattoon ulottuvia lasiseiniä, ja sisustuksellisista syistä teknisiä laitteita halutaan sijoittaa myös muualle kuin seinien viereen. Lattiapistorasioiden avulla saadaan sähköt juuri sinne missä niitä tarvitaan, ja mihin perinteisiä pistorasioita ei voida asentaa. Näin voidaan myös vähentää lattialla kiemurtelevia jatkojohtoja.

OBO Bettermann on tuonut markkinoille uuden lattiarasiamalliston, joka soveltuu myös märkäpuhdistettaville lattioille ja kestää suuria kuormia (20 kN). Märkäpuhdistettavia lattioita ovat kivi- yms. keraamiset lattiapinnat, joiden puhdistuksessa käytetään vettä ja puhdistusaineita. OBOn lattiarasiat märkäpestäville lattioille täyttävät kaikki standardin SFS EN 50085-2-2 vaatimukset myös silloin, kun johdot ovat kytkettynä ja lattiarasia on käytössä.

Rasiaa on saatavana neljää eri väriä: niklattu, messinki, kupari ja kromi ja eri kansimekanismeilla. Ulostuloputki, joka soveltuu märkäpuhdistettaville lattioille myös silloin kun kaapelit on kytkettynä, saranakansi sekä sokkokansi.

Lattiarasia voidaan kalustaa esim. 2 x suko ja HDMI- ja RJ45-liittimillä.

Lattiarasia soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta hyvin omakoti- ja toimistorakentamiseen sekä liiketiloihin.

Kysy lisää suoraan sähköalan ammattilaiselta, mikä on juuri sinun kohteeseesi sopiva oikea ratkaisu.

 
Jaa artikkeli