Palvelut

Sähköurakointia, sähköasennuksia ja laatutuotteita

 

Elfin-ketjun jäsenille on kunnia asia olla turvallisten sähköasennusten edelläkävijä. Sähköala kehittyy ja uudistuu jatkuvasti teknisen kehittymisen, trendien sekä viranomaisten uusien vaatimusten seurauksena. Jotta vaatimuksissa ja muutoksissa pysyy mukana, edellyttää se sähköurakoitsijalta jatkuvaa kouluttautumista sekä itsensä kehittämistä.

Elfin-ketjun jäsenet ovat kouluttautuneet sähköalan uusimpiin standardeihin ja tuotteisiin sekä miettineet niiden soveltamista käytäntöön. Elfin-urakoitsija tietää mikä on kokonaisedullisin ja asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu. Laajasta, lähes koko maan kattavasta verkostostamme löydät helposti sinua lähellä olevan asiantuntijan, joka tuntee myös paikalliset olosuhteet.

 

Elfinin kautta koko paketti

 

 • Sähkösuunnittelu

  Huolellinen suunnittelu takaa, että sähkölaitteiden käyttö on helppoa ja turvallista. Toimivuuden ohella asiantuntijan suunnitelmalla saavutetaan selvää säästöä.

 

 • Sähköasennus ja urakointi

  Ammattitaitoinen asennus takaa, että laitteet toimivat turvallisesti ja luotettavasti.

 

 • Aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät

  Aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen-periaatteella tai asennusvalmiina pakettina.

 

 • Ilmalämpöpumput

  Ilmalämpöpumput asennettuna Elfin-ammattilaisilta. Huippulaadukkaat ja tyylikkäät pumput juuri sinun tarpeisiisi

 

 • Sähkötarvikkeet

  Sähkölaitteissa ei kannata tinkiä laadusta. Elfin-asiantuntijalta saat aina oikean laitteen oikeaan paikkaan.

 

 • Käyttöopastus

  Kun kaikki on valmista, Elfin-asiantuntija perehdyttää sinut asennettuihin laitteisiin sekä kertoo mikä on sinulle paras ja edullisin tapa käyttää niitä.

 

 • Huolto ja huolenpitosopimukset

  Paraskin tuote kaipaa toisinaan huoltoa. Asiantunteva Elfin-huolto takaa kiinteistölle ja tuotteille pitkän iän.

 

Me elfiniläiset lupaamme hoitaa niin pienet kuin suuretkin sähköasennukset ammattitaidolla ja turvallisesti. Ota yhteyttä paikalliseen Elfin-yrittäjään, niin homma hoituu suunnitelmien mukaan ja järkihintaan.

Elfin-urakoitsijoiden kautta saat myös parhaat ja turvallisimmat sähköalan tarvikkeet sekä ammattitaitoisen ja ystävällisen palvelun.

Jaa artikkeli