Aurinkopaneelit ja -sähköjärjestelmät

Aurinkosähköjärjestelmät tarpeen mukaan

Yhteistyökumppaniemme älykkäät aurinkopaneelit sekä aurinkosähköjärjestelmät toimitetaan asiakkaalle tämän tarpeisiin sopivana valmiina pakettina. Paketti sisältää kaiken, mitä aurinkosähkön tuottaminen laitteillamme tarvitsee. Asiantuntijamme auttavat mitoittamaan omakotitaloon, kesämökille tai isompiin ja vaativampiin kohteisiin (esim. teollisuuteen ja taloyhtiöihin) tulevat järjestelmät, jotta ne palvelevat asiakkaan tarvetta parhaiten ja tarjoavat optimaalisen hyödyn.

Aurinkopaneeleiden ja aurinkosähköjärjestelmien valikoimamme on monipuolinen ja erittäin laadukas. Tarjonnasta löytyy ratkaisu kaikille aurinkosähkön tuottamisesta kiinnostuneille. Palvelemme koko Suomen alueella.

Aurinkosähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella

Aurinkosähköjärjestelmän asennuksen valintaan ja asennukseen kannattaa käyttää ammattilaista. Työhön ei kannatakaan ryhtyä omin päin. Aurinkosähköjärjestelmiin erikoistuneet asentajamme varmistavat, että laitteet saadaan paikoilleen oikein ja niistä saadaan paras mahdollinen teho. Meiltä saat tarpeisiisi sopivan aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella aina laitteiden hankinnasta asennukseen asti – siihen pisteeseen, että järjestelmä alkaa tuottaa sähköä. Laitteet toimivat automaattisesti ja luotettavasti ilman sen suurempia huoltotoimenpiteitä.

Aurinkopaneelijärjestelmä mökille tai omakotitaloon

Aurinkopaneeli sopii niin mökille kuin omakotitaloonkin. Kun sähkön tuottaa itse aurinkosähköjärjestelmän avulla, näkyy se mukavasti sähkölaskussa. Kaikkea sähköä ei siten tarvitse ostaa, sillä aurinkoenergia riittää suoraan omakotitalon tai mökin käyttötarpeisiin. Varsinkin mökille aurinkopaneelit ovat verraton hankinta, sillä liittyminen sähköverkkoon tulee usein kalliimmaksi kuin itse tuotettu sähkö. Aurinkopaneeleistamme löytyy hyviä vaihtoehtoja erikokoisiin koteihin ja kesäasuntoihin.

Omakotitalon verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät

Verkkoon kytkettävien aurinkosähköjärjestelmien yleistymisestä huo­limatta järjestelmien määrä on vielä pieni esimerkiksi Ruotsiin verrattuna. Mutta tietoisuus kasvaa koko ajan ja järjestelmien toiminnasta ollaan entistä kiinnostu­neempia sekä tietoisempia. Järjestelmien liittäminen talon sähköverkkoon on yksinkertaista; kiinteistön sisällä ei tarvita muutoksia. Invertteri kytketään tulevan sähkön­syötön rinnalle mittauksen jälkeen. Invertteri on oltava erotettavissa sähköverkosta erotuskytkimellä.

Off-Grid-järjestelmät mökkikäyttöön

12 voltin ”mökkijärjestelmät” eli Off-Grid -järjestelmät ovat iso osa aurinkosähkömarkkinaa Suomessa. Niiden suhteellinen osuus tulee pienenemään verkkoon kytkettävien aurinkosähköjärjestelmien yleistyessä kovalla vauhdilla. Vapaa-ajan asuntojen varustelutaso nousee myös koko ajan, jolloin näiden sähköverkon ulkopuolelle kytkettävien Off-Grid -järjestelmien koko kasvaa ja niiltä vaaditaan enemmän ominaisuuksia. Kiinteästi Off-Grid -järjestelmään liitty­vän akkukapasiteetin lisääntyvä tarve parantaa uusien akkuteknologioiden hintakilpailukykyä. Kevytmetalliak­kujen (esim. Litium-ioni) hinnat ovat tulleet alaspäin ja niiden huomattavasti pidempi käyttöikä verrattuna esimerkiksi AGM-vapaa-ajan akkuihin (lyijyakut) ovat lisän­neet niiden asemaa. Sama kehityssuunta on myös verk­koon kytkettävien ”Energy Storage” -akkusysteemeissä

Tilaa aurinkokeräimet meiltä – saat laatulaitteet ja helpon asennuspalvelun

Kun haluat tuottaa aurinkolämpöä helposti ja toimitusten käyvän mahdollisimman vaivattomasti, tilaa aurinkokeräimet meiltä. Aurinkokeräimillä voidaan lämmittää sekä käyttövettä että huoneiston tiloja. Ammattilaisemme kertovat mielellään lisää erilaisista aurinkosähköratkaisuista, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Laitteet on mahdollista mukauttaa monenlaisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja ryhdy omavaraiseen, ekologiseen sähköntuotantoon! Palvelemme aurinkopaneeleiden ja aurinkosähköjärjestelmien hankinnoissa sekä asennuksissa valtakunnallisesti.

Jaa artikkeli