Huolto- ja huolenpitosopimukset

Helpot huolto- ja huolenpitosopimukset Elfinin kautta

Elfin-ketjun jäsenyritykset palvelevat monipuolisesti erilaisissa sähkötöissä koko Suomen alueella. Palveluun kuuluvat niin arkiset, pienet asennukset kuin suuremmat urakatkin yksityisten, taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin. Myös huolto- ja huolenpitosopimukset kuuluvat Elfin-asiantuntijoiden tehtäviin. Tämä tarkoittaa, että pidämme asentamamme laitteet ja järjestelmät hyvässä kunnossa, jotta niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Huolto- ja huolenpitosopimukset ovat kätevästi räätälöitävissä kunkin asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Sähköhuolto välttää käyttökatkot ja takaa laitteiden turvallisen käytön

Sähköhuolto suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakaskohtaisesti. Säännöllinen sähköhuolto takaa, että järjestelmissä ei ilmene ikäviä käyttökatkoja ja laitteiden käyttö sujuu turvallisesti. On hyvä muistaa, että aivan uusikaan laite ei kestä hyvänä ilman asianmukaista huoltoa. Siksi sähköhuolto on syytä suorittaa säännöllisin väliajoin. Elfin-ketjun yritykset osaavat suunnitella ja toteuttaa kohteeseesi parhaat sähköhuoltotyöt.

Asiantunteva Elfin-huolto takaa kiinteistölle ja tuotteille pitkän iän

Meille on kunnia-asia palvella asiakkaitamme parhain mahdollisin tavoin. Tämä tarkoittaa paitsi ammattitaidolla toteutettua sähkötyötä, myös palvelua, jossa asiakas kohdataan aina hymyssä suin. Kun järjestelmien huoltotyöt sekä muut tehtävät luottaa Elfin-huoltoa tekevien jäsenyritysten käsiin, taataan laitteille, kiinteistölle ja tuotteille pitkä ikä. Hyvällä huollolla vältytään ennenaikaisilta laiterikoilta ja säästetään pitkällä tähtäimellä kustannuksissa.

Kattavat huolenpitosopimukset meiltä – alan asiantuntijoilta

Palvelemme monia eri toimialojen yrityksiä, isännöitsijöitä ja yksityisiä asiakkaita. Esimerkiksi kauppa- ja huoltamoketjut, hotellit, teollisuuslaitokset, liikenneasemat ja monet muut tahot ovat luottaneet Elfinin hyvään huolenpitoon. Huolenpitosopimukset voidaan rakentaa niin laaja-alaisiksi kuin asiakkaalla on tarvetta. Sähkötyöt voidaan hoitaa myös valtakunnallisesti samaan aikaan. Tämän mahdollistaa vain Elfinin tuttu ja turvallinen jäsenketju, joka toimii laajasti koko Suomen alueella.

Vahvasti paikallinen, satojen ammattilaisten ketju palveluksessasi

Elfin-ketjun voimakas laajentuminen on tuonut sähköalan palvelut yhä useamman asiakkaan lähelle. Löydät kattavasta verkostostamme helposti asiantuntijan, jonka apu ei ole kaukana. Yrityksemme ovat alueensa parhaita asiantuntijoita, jotka tuntevat myös paikalliset olosuhteet. He työllistävät satoja ammattilaisia, joilta saat tarvitsemasi huolto- ja huolenpitosopimukset sekä muut sähkötyöt aina laatutyönä toteutettuina.

Ota yhteyttä lähimpään jäsenliikkeeseesi!

Jaa artikkeli