Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu asennettuna, avaimet käteen -periaatteella

Elfin-ketjun jäsenliikkeistä löytyy ilmalämpöpumppuihin erikoistuneita ammattilaisia, joilta saat ilmalämpöpumpputoimituksen hyvään tarjoushintaan avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa helppoa palvelua, johon kuuluu sekä pumpun hankinta että sen asennus ja tarvittaessa myös huolto. Kaiken saa helposti yhden yrityksen alta. Jäsenliikkeemme toimivat laajasti koko Suomen alueella, joten lämpöpumppujen asiantuntijaa ei kaukaa tarvitse etsiä. Tutustu ketjumme ammattilaisiin ja tilaa ilmalämpöpumppu asennettuna kotiisi – pyydä tarjous jo vaikka tänään!

ilmalämpöpumput tarpeiden mukaan

Ilmalämpöpumpun asennus ammattitaidolla – kysy meiltä hinta

Miten pumppu sitten toimii? Se hyödyntää ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa muuntaen sen lämmöksi tai viileydeksi sen mukaan, halutaanko huoneistoa lämmittää vai viilentää. Tyypillinen ilmalämpöpumppu voi tuottaa jopa kolminkertaisen määrän puhdasta energiaa käyttämäänsä sähkömäärään verrattuna. Vuositasolla noin puolet pumpun tuottamasta lämmöstä on uusiutuvaa energiaa, joka ei aiheuta kasvihuonepäästöjä.

Ilmalämpöpumppu sopii niin omakotitaloihin, kesämökkeihin kuin muihin kiinteistöihin lisäten merkittävästi asumismukavuutta. Ilmalämpöpumpulla säästät selvästi rakennuksen lämmityskuluissa.  Tärkeää kuitenkin on, että ilmalämpöpumpun asennus tehdään oikein. Vain siten sen hyödyistä saadaan kaikki mahdollinen teho irti. Laite on hyvä peruslämmön tuottaja ja sen avulla voidaan pienentää normaaleja lämmityskustannuksia 30-50%.

Haluatko, että asennus hoituu kerralla oikein ja pumppu lähtee toimimaan heti siten kuin sen pitääkin? Kysy meiltä ilmalämpöpumpun asennuksen hinta! Löydämme varmasti reilun ratkaisun tarpeisiisi.

Elfinin avulla löydät huippulaatua ja tehoa

Ilmalämpöpumpuksi kannattaa valita laadukas laite, josta saa omaan kohteeseen maksimaalisen tehon, joka näyttää tyylikkäältä ja joka toimii mahdollisimman hiljaisesti. Kannattaa aina varmistaa kuitenkin Elfinin ammattilaisilta, mikä olisi paras ilmalämpöpumppu omiin tarpeisiisi. Samaan yhteyteen saa asennuspalvelun, jolloin laitteen hankinta käy näppärästi.

Tilaa ilmalämpöpumppu asennettuna kotiisi

Pumppu voidaan asentaa uusiin ja vanhoihin rakennuksiin. Pumpulla kiinteistöön saadaan tasaisen miellyttävä lämpö ympäri vuoden – niin talven pakkasilla kuin kesähelteilläkin. Pumppu myös laskee ilmankosteutta, mikä ehkäisee kosteus- ja homeriskien syntymistä. Elfinin ammattilaiset hoitavat työn ammattitaidolla. He tietävät, millainen pumppu kannattaa hankkia mihinkin kohteeseen ja miten asennus sujuu oikein. He myös neuvovat, miten ilmalämpöpumppua käytetään oikein ja miten sitä voidaan huoltaa omatoimisesti.

Ilmalämpöpumpun asennus kannattaa jättää ammattilaiselle

Kun ilmalämpöpumpun asennus ja sijoitus on tehty oikeiden oppien mukaan, saadaan laite toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Näin vältytään väärin tehdyn asennuksen vaaroilta, ja pumpusta saadaan irti sen paras mahdollinen hyöty.

Erityisesti ilmalämpöpumpun sisäyksikön sijoittelulla on erityisen tärkeä rooli, sillä se on asennettava paikkaan, jossa ilma pääsee kiertämään mahdollisimman vapaasti. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi olohuone tai eteinen. Samoin ulkoyksikön sijoittelussa on hyvä tietää omat niksinsä. Elfinin palveluja käyttävän ei tarvitse kuitenkaan murehtia asennukseen liittyvistä asioista, sillä työn voi huoletta jättää ketjuumme kuuluvien asiantuntijayritysten käsiin.

Hanki aurinkosähköpaketti ilmalämpöpumpuille

Kauttamme saat helposti myös ilmalämpöpumpuille tarkoitetun aurinkosähköpaketin, jolla saat omavaraisesti lämmityksen tai viilennyksen hoidettua.

Hanki ilmalämpöpumppu meiltä – saat kaiken kätevästi valmiina

Pyydä meiltä tarjous ilmalämpöpumpusta! Saat pumpputoimituksen suoraan kotiisi tai muuhun kohteeseen aina asennusta ja tarvittavia loppusäätöjä myöden. Kauttamme löydät aina oikeat lämmitysratkaisut, jotka istuvat täydellisesti niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin, kuten kesämökkeihin ja omakotitaloihin.

Ketjumme jäsenet ovat luotettavia alansa osaajia. He seuraavat alaansa ja etsivät aina uusia ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin. Kauttamme saat lämpöpumppujen asennukset ja huollot ammattilaisen toteuttamana. Toimimme valtakunnallisesti, joten ilmalämpöpumppupalvelua tarjoava yritys löytyy varmasti hyvinkin läheltä sinua. Ota yhteyttä!

Jaa artikkeli