Käyttöopastus

Käyttöopastus kuuluu Elfin-ammattilaisten palveluun

Kun olet tilannut Elfiniltä tarvitsemasi laitteet ja asennukset ja kun kaikki on valmista, saat opastuksen laitteiden oikeaoppista käyttöä varten. Käyttöopastuksessa varmistetaan, että osaat käyttää laitteistoja oikein, turvallisesti ja edullisesti. Näin ne kestävät hyvänä mahdollisimman pitkään ja tarjoavat niille asetetut maksimaaliset hyödyt.

Elfin-ketjulta saat monipuoliset sähköalan tuotteet ja palvelut niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksillekin. Ketjuumme kuuluu alan yrityksiä joka puolelta Suomea, joten kauttamme löydät lähimmän palveluntarjoajan nopeasti. Kun asioit Elfinin kanssa, varmistat myös, että tilaamasi työn suorittaa aina asiaan pätevöitynyt ammattilainen, jonka palvelualttiuteen ja laadukkaaseen työjälkeen voi luottaa vaikeidenkin tilanteiden edessä.

Elfin-asiantuntija perehdyttää sinut asennettuihin laitteistoihin

Kanssamme asiointi tarkoittaa sitä, että Elfin-asiantuntija perehdyttää sinut asennettuihin laitteistoihin. Kyseeseen voivat tulla esimerkiksi sähkötyöt, lämpöpumppujen ja muiden lämmitysjärjestelmien hankinta, turvallisuusratkaisut tai valaistusasiat. Kaikissa tapauksissa ammattilainen pitää huolen, että kun asennus ja viimeisetkin laitesäädöt on tehty, myös asiakas oppii hallitsemaan laitteiden käytön. Vaikka asennus olisi tehty oikein, voi laitteiden elinikää vähentää niiden vääränlainen käyttö tai pahimmillaan koko laiminlyönti. Tehtävämme on varmistaa, että asiakas pääsee nauttimaan hankitun laitteiston hyödyistä mahdollisimman pitkään.

Lämmitysjärjestelmien käyttöönotto ei ole vaikeaa, kun ammattilainen on apuna

Lämmitysjärjestelmien kuten lattialämmityksen ja lämpöpumpun käyttö voi vaikuttaa monimutkaiselta. Lämmitysjärjestelmien käyttöönotto ei ole kuitenkaan vaikeaa, sillä Elfin-asiantuntijat luovat hyvät lähtökohdat järjestelmien käytölle. Asennustyö hoidetaan siten, että järjestelmät on helppo ottaa haltuun. Ammattilaiset neuvovat oikeat säädöt ja antavat vinkkejä laitteiden taloudelliseen käyttöön, myös yllättäviin tilanteisiin.

Kerromme parhaan ja edullisimman tavan käyttää laitteita

Asentamiemme laitteiden oikeaoppinen käyttö tähtää paitsi niiden pitkäikäisyyteen, myös taloudellisuuteen. Annamme parhaat vinkit siihen, miten laitteiden käytöllä voidaan vaikuttaa rahan säästämiseen. Esimerkiksi laitteiden puhdistus ja eri tilojen lämpötilan oikeanlainen säätö ovat keinoja pienentää kustannuksia. Kun niksejä noudattaa, voi vuositasolla nipistää tuntuvasti sähkö- ja lämmityslaskuja.

Elfin-ketjun asiantuntijat palvelevat ympäri Suomen

Elfin on valtakunnallinen ja samalla Suomen suurin sähköurakoitsijoiden yhteenliittymä. Ketjumme ammattilaisia löydät laajasti koko maan alueelta, jolloin tarvitsemasi palvelun hankkiminen käy nopeasti ja helposti. Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä tai etsiä lähimmän jäsenliikkeen hakutoiminnon kautta Jäsenliikkeet-sivulta. Vastaamme mielellämme kaikkiin käyttöopastus- ja muihin toimintaamme liittyviin kysymyksiin.

Jaa artikkeli