Sähkösuunnittelu

Jätä sähkösuunnittelu ammattilaiselle

Sähkösuunnittelu on koulutetun ja kokeneen sähkömiehen työtä. Sähkösuunnittelu kannattaakin aina jättää ammattilaiselle, jotta suunnittelussa saavutetaan rakennuksen ja sen käyttäjien kannalta paras lopputulos. Hyvin tehty sähkösuunnitelma ennakoi kohteen energiankulutuksen, sähköjärjestelmien käytettävyyden, asumisen viihtyisyyden sekä kustannussäästöt. Kun suunnittelu on hoidettu huolellisesti, itse sähkötyöt onnistuvat sujuvasti ja turvallisesti – edellyttäen, että työn toteuttaa pätevöitynyt sähköasentaja.

Elfin-ketjun jäsenistä löytyy sähkösuunnittelijoita, joiden ammattitaito on käytettävissäsi ympäri Suomen. Löydä lähin jäsenliikkeesi ja varmista työllesi turvallinen ja toimivat toteutus!

Sähkösuunnittelijan avulla selvää säästöä

Sähkösuunnittelijan avulla voidaan tehdä merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa. Sähkösuunnittelija osaa suunnitella asiakkaan kannalta kokonaisedullisen ja tätä parhaiten palvelevan ratkaisun. Hänellä on taito löytää toteutukseen tavat, joiden avulla järjestelmät rakennetaan mahdollisimman kustannustehokkaiksi. Säästöä syntyy esimerkiksi silloin, kun käytetään energiatehokkaita ja nykyaikaisia laitteita, jotka on valittu asukkaan tai muiden rakennuksen käyttäjien käyttötottumuksia ajatellen. Elfiniltä saat myös hyödyllisiä vinkkejä sähkölaitteiden käyttöön. Näiden avulla voit säästää tuntuvasti euroja vuositasolla.

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja Elfiniltä

Sähkösuunnittelu, -asennus, -urakointi ja -huolto – laitteita unohtamatta. Elfin tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja ketjuunsa kuuluvien sähköalan asiantuntijayritysten voimin. Kauttamme työhösi löytyy tekijä, joka tuntee paitsi alan, myös asuinalueesi. Häneltä hoituvat huolellinen suunnittelu, ammattitaitoinen asennus, laatutuotteet, käyttöönotto-opastus, huolto- ja huolenpitotyöt sekä tarvitsemasi sähkötarvikkeet.

Ketjumme jäsenet ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka pysyvät perillä alan muutoksista ja asiakkaiden muuttuvista tarpeista. Meiltä löytyy yrityksiä, jotka pystyvät toteuttamaan vaativatkin sähköratkaisut, oli kyseessä sitten pieni tai suurempaa työtä vaativa urakka.

Sähkösuunnitelma yksityisille

Elfinin kautta löydät sähköalan yrityksen, joka toteuttaa sähkösuunnitelmat yksityisille asiakkaille. Ketjuumme kuuluvilla yrityksillä on hyvä käsitys kotitalouksien sähköistysten erilaisista tarpeista, ja yhdessä asiakkaan kanssa luotu suunnitelma varmistaa, että sähkötyöt tehdään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Sähkösuunnitelman tavoitteena on luoda sellaisia ratkaisuja, jotka helpottavat arjen askareita, tuovat asumiseen viihtyisyyttä ja mukautuvat erilaisiin tarpeisiin, tilanteisiin sekä vuodenaikoihin. Merkittävä tavoite on myös se, että sähkölasku pysyy sopivissa mitoissa. Sähkösuunnitelma on kokonaisuus, joka toimii sähköurakoitsijan tukena sähkötöiden tekemisessä. Hyvin tehty sähkösuunnitelma huomioi myös rakentamisen jälkeiset mahdolliset kiinteistöä koskevat muutokset.

Kokonaisvaltaiset sähkösuunnitteluratkaisut saneeraus- ja uudiskohteisiin

Elfinin ammattilaiset toimivat työmailla, joissa rakennetaan uutta ja saneerataan vanhaa. Kauttamme löydät kokonaisvaltaiset sähkösuunnitteluratkaisut saneeraus- ja uudiskohteisiin. Uudiskohteissa pyritään luomaan suunniteltavan kiinteistön tyyppiin ja asiakkaan erityistoiveisiin sopiva toteutus, joka voidaan rakentaa heti alusta alkaen mahdollisimman nykyaikaiseksi, energia- ja kustannustehokkaaksi järjestelmäksi.

Saneerauskohteissa kyseeseen tulee usein puolestaan vanhojen järjestelmien päivittäminen tähän päivään. Taitava sähkösuunnittelija kykenee muovaamaan jo aikansa eläneiden toteutusten rinnalle paljon uudempaa ja toimivampaa, kunhan vain rakennuksen muu talotekniikka mahdollistaa muutostyön.

Sähkösuunnitelma yrityksille

Sähkösuunnitelma yrityksille on palvelu, jonka Elfin-ketjun sähköfirmat hoitavat varmoin ottein. Yritysten kohdalla voidaan puhua paljon laajemmista ja vaativimmista sähköistyksistä, joissa energian ja kustannusten säästö on erityisen tärkeässä asemassa. Laitteiden tulee toimia tehokkaasti ja varmasti missä tahansa tilanteessa. Näin voidaan välttyä ikäviltä toimintakatkoilta, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi esimerkiksi tuotannon jatkumiseen ja koskea samalla satoja asukkaita. Sähkösuunnitelmat yrityksille tehdään aina yksilöllisesti pitkällä aikatähtäimellä, jossa huomioidaan yrityksen tulevaisuuden suunnitelmat ja tarpeet.

Sähkösuunnitelma yrityksellesi helposti ja keskitetysti koko Suomen alueella

Koska ketjuumme kuuluu sähköurakoitsijoita kautta maan, pystymme toteuttamaan yritysten sähkötyöt kaikkialla samanaikaisesti – keskitetysti, tehokkaasti ja taloudellisesti. Kauppaketjut, marketit, huoltamot, ravintolaketjut, teollisuuslaitokset ja muut yritykset voivat luottaa Elfinin ammattilaisten osaamiseen.

Yritys tai kotitalous – ota yhteyttä ja pyydä tarjous sähkösuunnittelusta! Voit myös etsiä lähimmän jäsenliikkeesi suoraan sivujemme kautta. Palvelemme koko Suomen alueella.

Jaa artikkeli