Lue uusi Kodin sähköopas -lehti

Lue ilmainen Kodin sähköopas -lehti

Mietityttääkö kodin turvallisuus, vai kaipaatko vinkkejä energian säästämiseen? Oletko pohtinut, miten voit viimeistellä sisustuksen koskettimilla tai pistorasioilla? Voiko valaistuksella tehdä mieleenpainuvia ratkaisuja, jotka helpottava arkea tai tuovat arkeesi jopa luksuksen tuntua? Lehden pääteemat ovat:

  • TURVALLISUUS
  • ENERGIANSÄÄSTÖ
  • VALAISTUS
  • ARJEN LUKSUS

Energiatehokkaat ja nykyaikaiset ratkaisut luovat koteihin ja toimistoihin viihtyvyyttä ja apua arkipäivään – oli kyseessä sitten sähkönkulutukseen liittyvät ratkaisut tai omaan sähköntuotantoon hyödynnettävät aurinkosähköjärjestelmät. Kauttamme voit hankkia vaivattomasti laadukkaat langattomasti toimivat sähkölämmittimet ja aurinkosähköjärjestelmät asennettuna koko Suomeen,  oli kohteesi omakotitalo, taloyhtiö tai vaikkapa yrityksen toimitila. Aurinkopaneelien avulla saat luonnon energian talteen. Valaistuksen kokonaisvaltainen suunnittelu tuo helpotusta sähkölaskuusi ja sisustukseen viimeistellyn kokonaisuuden. Sisustuksen voi kruunata hyvillä asennuskalusteilla, oli kohteena musta tai valkoinen sisustus.

AMMATTILAISEN KANSSA ASIOINTI ON AINA EDULLISINTA – valitse Elfin

Lue lehti tästä linkistä.

Elfin-urakoitsija tietää, mikä on kokonaisedullisin ja asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu. Elfin-ketjun kumppanina johtavien tuotteiden hankinnassa on Onninen Oy, jolla on yli 40 vuoden kokemus sähkötarvikekaupasta Suomessa.

Olet myös lämpimästi tervetullut Elfin-liikkeeseen kuulemaan lisää tarjoamistamme palveluista ja sähköalan eri mahdollisuuksista.

Jaa artikkeli