Sähkölämmityksellä säästät energiaa ja euroja

Nykyaikainen suora sähkölämmitys on helppo tapa kuluttajalle alentaa lämmityskustannuksia ja samalla säästää selvää rahaa.

Sähkölämmitys on ympäristöystävällinen, energiatehokas, lähes huoltovapaa ja edullinen tilojen lämmitysmuoto. Pelkän investoinnin osalta se on myös kaikkein edullisin.

Säästöjen alkuun pääset seuraamalla energiankulutustasi kotiin tulevasta sähkölaskusta tai suoraan sähkömyyjäsi online-palvelusta.

Huomaa, että laskun loppusumma sisältää niin energian (sähkön) kuin myös sen siirtomaksut sekä näiden molempien perusmaksut ja verot. Energian ja siirtomaksun suhde on n. 50/50. Energian hintaa voi kilpailuttaa, siirtomaksu pysyy aina samana, eli alueesi verkonomistajan määräämässä hinnassa.

Energia mitataan yksikössä kWh, eli kWh eli kilowattia tunnissa tai 1000 W / tunti. Tässä on käytetty laskentaperusteena 0,12 €/kWh, eli 1000 W maksaa 12 senttiä tunnissa.

Kun ensimmäisen kerran mietit mitä voisit tehdä lämmitysjärjestelmällesi, olet jo tehnyt askeleen energiasäästö-polullasi. Pelkästään tarkkailemalla ja ylläpitämällä suositusten mukaista sisälämpötilaa voit säästää merkittävästi energiakuluissa, investoimatta euroakaan.

LAITEHANKINNOILLA VIELÄ JOPA 40 %:N SÄÄSTÖT

Suunnittelemalla lämmitysjärjestelmääsi vielä pidemmälle voit säätää sen tehoa aina tarpeen mukaan.

Uusilla lämmittimillä ja keskitetyllä ohjausjärjestelmällä voit parhaimmillaan saavuttaa vielä jopa 40 % lisäsäästöä energiankulutuksesta!

Keskitetyn ohjausjärjestelmän avulla voit säätää jokaiselle lämmittimelle ja jokaiselle huoneelle omat lämpötilansa ja lämmitysjaksonsa sen mukaan, miten niissä oleskellaan. Jo yhden asteen lämpötilan pudotus tuo viiden prosentin säästön energiakuluissa.

Esimerkiksi Nobö Energy Control -ohjausjärjestelmä voidaan asentaa niin uusiin kuin myös vanhempiin Nobö (1996) ja Dimplex (Siemens, 2000) lämmittimiin helposti ilman työkaluja.

Lämmittimien lisäksi tarvitset:

– Nobö Hub -keskusyksikön,

– Nobö Switch -kytkinpaneelin (kotona – poissa -toiminnot),

– vastaanottimilla varustetut termostaatit lämmittimiin

(sisältyvät uusimpiin Nobö-lämmittimien termos-

taatteihin).

Ohjausjärjestelmän käyttö vaatii internet-yhtey-

den ja langattoman wifi-verkon sekä ohjelmointiin ja etäkäyttöön älypuhelimen tai tabletin, johon on ladattu ilmainen Nobö Energy Control -sovellus.

Voit ohjata ja säätää lämmittimiä kotona tai mökillä myös etäohjauksella verkossa. Vuosisäästö voi siis olla jopa satoja euroja.

LISÄTIETOJA SEKÄ TUOTELUETTELOT:

www.glendimplex.fi

Glen Dimplex Group Ltd

Maailman johtava sähkölämmitystuotteiden valmistaja

 

Jaa artikkeli